Армія РФ обстріляла Костянтинівку на Донеччині — загинула людина
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Костянтинівку на Донеччині — загинула людина

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Армія РФ обстріляла Костянтинівку на Донеччині — загинула людина

Росіяни атакували Костянтинівку керованими авіабомбами. Внаслідок обстрілу загинув 39-річний чоловік, ще двоє отримали поранення. 

Головні тези:

  • Російська армія підтримує обстріли населених пунктів на сході України, що призводить до людських жертв і матеріальних збитків.
  • Продовжуються активні атаки російських військ на територію України з використанням різних типів ракет та безпілотників.
  • Сили ППО України успішно діють укріплений протиповітряний щит захисту, що дозволяє збивати ворожі безпілотники у різних регіонах країни.
  • Останні події на Донбасі свідчать про необхідність міжнародної реакції на агресію Росії та підтримку України у відстоюванні її територіальної цілісності.

Що відомо про обстріл Росією Донеччини

Як повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін, росіяни скинули на місто дві керовані авіабомби.

Загинув 39-річний чоловік, ще двоє отримали поранення і перебувають у стані середньої тяжкості.

Також окупанти пошкодили 2 інфраструктурні об'єкти і господарське приміщення.

Загалом за добу росіяни 30 разів обстріляли населені пункти Донеччини від Вугледарської до Лиманської громади. З лінії фронту евакуйовано 2312 людей, у тому числі 52 дитини. 

Сили ППО збили 66 "шахедів" під час атаки РФ на Україну

24 вересня російські війська атакували Україну балістичною ракетою "Іскандер-М", двома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та ще однією ракетою невстановленого типу. Також РФ запустила 81 ударний безпілотник.

Як зазначають військові, в результаті протиповітряного бою збито 66 ворожих ударних БпЛА у Київській, Житомирській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Миколаївській областях".

За даними Повітряних сил, ще 13 ворожих безпілотників, внаслідок активної протидії Сил оборони, локаційно втрачені у кількох регіонах України.

Повітряники повідомили, що ракети запускались з Ростовської, Брянської, Курської областей, а "Шахеди" — із районів Курська та Приморсько-Ахтарська.

Основний напрямок удару засобів повітряного нападу був спрямований на північ та центр України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?