У Ростовській області РФ не можуть загасити масштабну пожежу після атаки дронів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Ростовській області РФ не можуть загасити масштабну пожежу після атаки дронів — відео

У Ростовській області РФ не можуть загасити масштабну пожежу після атаки дронів — відео
Джерело:  online.ua

У Ростовській області Росії після атаки дронів спалахнула масштабна лісова пожежа, яку досі не можуть загасити.

Головні тези:

  • Після атаки дронів у Ростовській області РФ спалахнула масштабна лісова пожежа, що охопила щонайменше 20 гектарів території.
  • Боротьба з вогнем ускладнена сильним вітром, проте для допомоги був задіяний вертоліт МНС.
  • Атака дронів також була зафіксована в Волгоградській області, де був атакований арсенал боєприпасів міністерства оборони Росії.
  • У результаті обстрілу вважається, що 125 українських БпЛА літакового типу були знищені, а ще багато з них перехоплено і знищено.

У Росії палає ліс після атаки дронів

Як повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв, через нібито падіння безпілотника в Мілютинському районі виникла лісова пожежа, що охопила щонайменше 20 гектарів території.

Голубєв зазначив, що боротьба з вогнем ускладнена через сильний вітер. До гасіння залучили вертоліт МНС.

Всі необхідні сили і засоби задіяні. Роботу ускладнює сильний вітер, але для допомоги вилетів гелікоптер МНС, — написав губернатор.

Він також запевнив, що наразі немає загрози поширення вогню на населені пункти.

Що відомо про атаку дронів у Волгоградській області РФ

Як повідомив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко, був атакований арсенал боєприпасів головного управління ракетно-артилерійського озброєння міністерства оборони Росії у населеному пункті Котлубань Волгоградської області.

Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них, — зазначив Андрій Коваленко.

До слова, росЗМІ повідомляли про вибухи у Котлубані та "приліт" по складу зі зброєю військ РФ. Там спалахнула пожежа, а місцеві жителі заявляють про детонацію.

Також система моніторингу пожеж NASA зафіксувала 3 точки пожежі поряд із арсеналом боєприпасів у Котлубані.

Як заявили у Міноборони, їхня ППО нібито знищила 125 українських БпЛА літакового типу, які атакували об'єкти на території РФ.

67 БПЛА перехоплено та знищено над територією Волгоградської області, 17 — над територією Бєлгородської, 17 — над територією Воронезької області, 18 — над територією Ростовської області, по одному — над територією Брянської та Курської областей і Краснодарського краю, 3 БПЛА — над акваторією Азовського моря, — відзвітували в російському відомстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?