ОПЗЖ погрожує ініціювати імпічмент Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

ОПЗЖ погрожує ініціювати імпічмент Зеленського

ОПЗЖ погрожує ініціювати імпічмент Зеленського
Джерело:  online.ua

Фракція "Опозиційна платформа - За життя" офіційно повідомила, що ініціює імпічмент глави держави Володимира Зеленського. Зтакою гучною заявою виступив співголова політичної сили "ОПЗЖ" Вадим Рабінович після того, як стало відомо, що Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука — "112 Україна", NewsOne, ZIK. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт українського парламенту.

"Сьогодні вперше за всю історію існування незалежної України було відключено відразу три провідні телеканали... Існування демократичної незалежної України під загрозою. Найближчим часом ми проведемо надзвичайний з'їзд партії, який визначить наші подальші кроки... Ми ініціюємо процедуру імпічменту президента Зеленського, який познущався з виборців, із країни", — пригрозив Вадим Рабінович, виступаючи з трибуни Верховної Ради вранці 3 лютого.

Варто звернути увагу на те, що український лідер Володимир Зеленський нарешті вирішив прокоментувати своє рішення щодо введення санкції проти каналів кума очільника Кремля Володимира Путіна. Президент звернув увагу на те, що наша країна рішуче підтримує свободу слова, а не пропаганду, фінансовану країною-агресором, яка підриває країну на шляху до ЄС та євроатлантичної інтеграції.

"Санкції — важке рішення. Україна рішуче підтримує свободу слова. Не пропаганду, фінансовану країною-агресором, яка підриває Україну на шляху до ЄС та євроатлантичної інтеграції. Боротьба за незалежність - це боротьба в інформаційній війні за правду і європейські цінності", — наголосив глава держави на сторінці у Twitter.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сергій Лещенко неочікувано заявив, що нардепи з фракції "Опозиційна платформа – За життя" планують заблокувати трибуну Верховної Ради та захопити телеканал "Рада". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?