Рабінович відреагував на заяву генпрокурора: "Спалити суд" - це про стан правоохоронної системи
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович відреагував на заяву генпрокурора: "Спалити суд" - це про стан правоохоронної системи

Рабінович відреагував на заяву генпрокурора: "Спалити суд" - це про стан правоохоронної системи
Джерело:  online.ua

Народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович розкритикував результат антикорупційної операції.

Про це політик заявив в прямому ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна".

Підсумок масштабної антикорупційної операції такий: затримані 20 колишніх керівників податкової, яких звинувачують в розкраданні 96 мільярдів гривень.

"У нас корупціонери як золоті рибки. Їх ловлять, вони, напевно, виконують якісь три невідомих нам бажання, і їх відпускають. Я шкодую, але трохи не вистачає прокуратурі і антикорупційним органам трішечки вивчати наші закони. Після того як перемогла Революція гідності, в Кримінально-процесуальний кодекс внесли зміни, згідно з якими всім, кого затримують за корупцію, суд повинен оголосити про заставу. І потім вони ж, хто брав цю поправку, обурюються: чому судді відпускають корупціонерів", - заявив парламентарій.

Політик обурений заявою генпрокурора, який сказав, що "ще одне милосердне рішення - і я почну хвилюватися за пожежну безпеку на Печерську".

"Хлопці, не можна закон зводити до такого. Не має права жоден правоохоронець країни заявляти, що зараз загориться, тому що він не приймає рішень проти закону, який вони ж самі і прийняли. Цей закон прийняла ваша коаліція. Чого ви до суддів прив'язалися? Вони взагалі не мають права інакше вирішувати", - говорить Вадим Рабінович.

За його словами, висловлювання про "спалити суд" добре говорить про стан правоохоронної системи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?